Over ons

Tandtechniek Horst is opgericht in 1994 als TTL Frank van den Nieuwenhof aan de Loevestraat te Horst. Sinds 2004 zijn we gevestigd aan de expeditiestraat in het speciaal daarvoor gebouwde laboratorium, voorzien van een behandel en wacht kamer.

De technieken die we gebruiken zijn de allernieuwste en er wordt uitsluitend met hoogwaardige materialen gewerkt. Tandtechniek Horst werkt met een klein hecht team waarbij de patiënt centraal staat. Wij staan voor openheid en transparantie, omdat wij een klein bedrijf zijn zijn de communicatielijnen met de tandarts zijn kort. Indien nodig is er over en weer contact tussen tandarts en tandtechnicus over het werkstuk, zowel telefonisch als op locatie. Dit resulteert in een werkstuk dat vakkundig is gemaakt uit kwalitatief hoogwaardige materialen.

Vanwege deze bedrijfsfilosofie werken wij niet samen met lageloonlanden. Zo weet u ook precies wie het werkstuk maakt en uit welke materialen het vervaardigd wordt: Wij leveren uitsluitend Nederlands vakmanschap. Voor al uw tandtechnische vragen staan we altijd voor u klaar en kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.
Tandtechniek Horst

Expeditiestraat 16
5961PX Horst

077 398 78 01
info@tandtechniekhorst.nl


Klik hier voor onze privacyverklaring

Openingstijden

Ma - Do08.00 - 17.00
Vrijdag08.00 - 12.00
Pauzetijden12.00 - 12.30